Найнебезпечніша ділянка Донецької залізниці


Через смт Билбасівка Слов'янського району проходить залізниця ділянки Слов'янськ-Лозова. На території селища знаходяться 3 зупиночних пункта Прилужний-1, 2 і 3


По данним, що мені вдалося знайти з 2015 по 2021 не було такого року, щоб не сталося трагедії в межах смт. Билбасівка чи біля неї. Можливо ця сумна статистика йде глибше, але я не зміг знайти про це новини. Більшісь трагедій зводится до порушення поводження на залізниці/необачність або самогубство. Але такої статистики я не бачив по жодній з інших ділянок ДЗ


Дата трагедії: 27 липня 2021 г
О 3.10 ранку чоловік потрапив під вантажний поїзд, що слідував від Слов’янська до Лозової.  На перегоні «Слов’янськ-Шидловська» локомотивна бригада побачила невідому особу, що вже знаходилася на колії. На звукові сигнали чоловік не реагував, тому машиніст прийняв рішення про екстренне гальмування з поданням піску під колісні пари. Однак, зіткнення попередити не вдалося. 68-річний чоловік з селища Билбасівка помер на місці від отриманих травм.

посилання на новину facebook

Дата трагедії 10.02.2021

 У селищі Билбасівка на залізничній колії загинула 68-річна місцева мешканка.

Повідомлення про наїзд товарного потягу на людину надійшло до поліції Слов'янська вчора, близько 16:00. Перевірка за цим фактом триває.

https://web.archive.org

Дата трагедії 16.09.2020

Повідомлення про наїзд потяга на людину на зупиночному пункті «Прилужний перший» надійшло до поліції близько половини п'ятої вечора.

На місці події поліцейські встановили, що під колесами товарного потягу загинув мешканець міста Бахмут 1993 року народження. За попередніми даними, чоловік знаходився у стані алкогольного сп'яніння та лежав на колії.



https://web.archive.org

Дата трагедії 23 лютого 2020 г.

Вчора близько 22.00 до правоохоронців надійшло повідомлення про травмування людини на залізничній колії. Інцидент стався у селищі Билбасівка.

53-річний чоловік отримав травматичні ампутації гомілок. Постраждалий помер у автомобілі швидкої допомоги.

https://www.6264.com.ua

Дата трагедії 18 вересня- 2019

 – на пасажирській зупиночній платформі «Прилужний 2» під колеса швидкісного поїзда потрапив чоловік віком близько 40 років. Встановлено, що загиблий переходив колії та не помітив електропоїзд.

https://web.archive.org

Дата трагедии - 26 березня 2019

 Повідомлення про загибель людини на залізничних коліях у районі селища Билбасівка надійшло до Слов'янського відділу поліції вранці 26 березня. Загиблим виявився 17-річний місцевий мешканець.

Як розповів машиніст поїзда, хлопець несподівано вийшов з боку трансформаторної будки перед рухомим складом, що наближався, і ліг на рейки. Часу на гальмування та зупинку поїзда вже не було. Внаслідок цього підлітку відрізало голову. Одна з версій події - самогубство.

http://tvplus.dn.ua

Дата публикации о трагедии 13.08 2018 г.

На пункті зупинки «Прилужне-1», у Слов'янському районі, 68-річний чоловік загинув під колесами поїзда, - повідомляє місцевий відділ поліції.

Чоловік сидів на залізничному полотні, коли по дорозі рухався товарний потяг. Зупинити поїзд не вдалося, чоловік помер від травм у кареті швидкої допомоги.

"За словами машиніста товарного потягу, коли він побачив, як на залізничних коліях сидить людина, він подав сигнал підвищеної гучності, після чого застосував екстрене гальмування, проте зіткнення уникнути не вдалося", - йдеться у повідомленні правоохоронців

https://www.6264.com.ua

Дата трагедії 10.09.2017



 Місцевий 12 – річний хлопчик "Прилужне - 2" обходячи в невстановленому місці пасажирський електропоїзд, потрапив під товарний потяг

При виїзді на місце події поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився житель селища Билбасівка 2005 року народження, який проживає неподалік від міста трагедії.

Лікарі діагностували у дитини чисельні травми голови. Зараз хлопчик знаходиться в реанімації в непритомному стані..

https://web.archive.org

Дата трагедії 01 червня 2017

Трагедія сталася в районі селища Билбасівка, 77-річний чоловік потрапив під швидкісну електричку і від отриманих травм помер на місці.

Близько третьої години дня до Слов'янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на перегоні Слов'янськ-Шидлівка швидкісною електричкою "Хюндай" було смертельно травмовано літнього чоловіка.

На місці події було встановлено, що трагедія сталася на ділянці колії, яка не має пасажирського переходу. Загиблим виявився мешканець смт Билбасівка 1940 року народження. За однією з версій, чоловік міг таким чином накласти на себе руки - про подібні наміри він говорив знайомим за кілька днів до того, що сталося.

https://slavdelo.dn.ua

Дата публикації о трагедії 26.04 2016

Трагедія сталася на станції Прилужне селища Билбасівка Слов'янського району. Чергова станцією повідомила в поліцію про те, що чоловік кинувся під потяг.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий житель 1975 року народження. У кишені куртки було знайдено передсмертну записку.

https://slavdelo.dn.ua

Дата повідомлення о трагедії 30 жовтня 2015

Трагедія сталася на пункті зупинки «Прилужний – 1» Слов'янського району. Потерпіла йшла вздовж залізничного полотна та на сигнали машиніста поїзда не реагувала.

Виклик до міліції надійшов від чергової залізничної станції. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили особу загиблої, нею виявилася 41 – річна мешканка Слов'янського району. Очевидці стверджують, що потерпіла на сигнали про склад, що наближається, не реагувала.

Як повідомив брат потерпілої, жінка перебувала у стані тяжкої депресії та могла цілеспрямовано кинутися під потяг.

https://web.archive.org

Популярные сообщения из этого блога

Історія двох меморіалів

Спір між Донбасом і "Юго-Востоком" за Таганрог і Шахти

Бахмут (розбір одного допису)